Duna'nın ikinci bölümü ne zaman yayınlanacak ve saat kaçta yayınlanacak?

HakikaT

Global Mod
Global Mod
HBO Maksimum duyurdu uluslararası yayın tarihi ile ilgili “Kumul: Bölüm 2“Bu yılın en çok beklenen filmlerinden biri.


2021'de vizyona giren destanın devamını sabırsızlıkla bekleyen milyonlarca izleyiciyi büyüleyen sinemalardaki başarılı gösteriminin ardından, Denis Villeneuve varacak akış platformları.


Halen bazı sinemalarda izlenebilen film, hem henüz izlememiş olanları hem de yeniden yaşamak isteyenleri memnun etmek amacıyla yakın zamanda dijital platformlarda da yerini alacak.


Dune, İkinci Bölüm: Dünya çapında Max'te ne zaman gösterime girecek?


Kumul: Bölüm 2 bu yayınlanacak 21 Mayıs Salı akış platformunda HBO Maksimum.


Filmin ikinci kısmı da ilki gibi Yönetmenliğini Denis Villeneuve'ün üstlendiği. Henüz Dune (2021)'i görmediyseniz Max'te de mevcut olduğunu bilmelisiniz.


Bu filmin harika bir özelliği var döküm entegre Timothée Chalamet, ZendayaRebecca Ferguson, Josh Brolin, Austin Butler, Florence Pugh, Dave Bautista, Christopher Walken, Léa Seydoux, Souheila Yacoub, Stellan Skarsgård, Charlotte Rampling ve Javier Bardem.


Dune, İkinci Bölüm: İkinci bölümün konusu


Bu kadar 'Dune'un birinci ve ikinci bölümleri Frank Herbert'in 'Dune' romanının uyarlamalarıdır 1965'te piyasaya sürüldü.


Bu ikinci taksitte, Paul Atreides'in efsanevi yolculuğu (Timothée Chalamet)DSÖ Chani'ye (Zendaya) katıldı ve Arrakis gezegeninin Fremen kabilesi, ailesini yok etmek için komplo kuranlardan intikam almak için. Paul çok önemli bir kararla karşı karşıya kalacak: Aşkı mı seçeceksin yoksa bilinen tüm evrenin kaderini mi kontrol edeceksin? Yalnızca kendisinin öngörebileceği korkunç bir gelecekten kaçınmanın anahtarı elindedir.

Video


Denis Villeneuve'ün filmi.


Yönetmenin de onayladığı gibi, Dune'un devamı serinin son filmi olmayacak. Ayrıca Frank Herbert'in popüler eserinden yola çıkarak üçlemelerini tamamlamak için yeni bir film üzerinde çalıştıklarını da söyledi.