Gayle King, tarihi uçuşuyla başkalarına ilham vermeyi umuyor

QasiM

Global Mod
Global Mod
Tarihi bir şekilde geri sayım Mavi Origin Roket LansmanıMürettebatın “CBS Mornings” ortak ev sahibi Gayle King'i içeren, sadece günler uzakta.

Liftoff'dan önce King, “CBS Mornings” ile konuştu ve ev sahibi Vladimir Duthiers, uzaya seyahat etme fırsatı, kalıcı soruları ve aldığı destek hakkında ne hissettiğini ortaya koydu.

King, lansmanın önünde bir şeyler “hala işlediğini” söyledi, “Pazartesi sabahı hazır olacağım, söz veriyorum. Pazartesi sabahı hazır olacağım. Ama hala” Tamam, bana koy, koç. Hadi gidelim. “

O ile seyahat edecek tamamen kadın mürettebat Buna pop yıldızı Katy Perry, gazeteci ve hayırsever Lauren Sánchez, eski NASA roket bilimcisi Aisha Bowe, sivil haklar aktivisti Amanda Nguyen ve film yapımcısı Kerianne Flynn.

“CBS Mornings” eşliğinde Gayle King'e Katy Perry, Lauren Sánchez, Aisha Bowe, Amanda Nguyen ve Kerianne Flynn, tarihi tüm kadın misyonunda katılacak.

Haberler

Gezi hepsini olağanüstü bir kategoriye sokacak: uzaya giren insanların sayısı tipik bir Broadway tiyatrosunda sadece yarısını dolduracaktı.

King, “Aslında bunu yapan az sayıda insanı düşündüğünüzde çok korkutucu. İnsanlar 'astronot' dediğinde hala çok rahatsız oluyorum.” Dedi. “Hiçbir şekilde bir astronot gibi hissetmiyorum. Dediler ki, 'Ama Gayle, uzaya gidersen, bir astronotsun.' '

King, uzaya seyahat etmenin asla onun hayali olmadığını söyledi, ancak göndereceği fırsatı ve mesajı düşündü.

“Bana ilk kadın takımın bir parçası olmakla ilgili bir şey vardı,” dedi King. “Bir araya getirdikleri kadın grubu benim için o kadar olağanüstü ki, 'Vay canına. Neden bunun bir parçası olmak istemeyeyim?'

Aralık ayında 70 yaşına giren King, bu deneyimin sadece 6 ay önce mümkün olacağını hiç düşünmediğini söyledi.

“Bu gençlerin bazılarına bakıyorum ve 'devam' diyorum. Bu yüzden yaklaşık 70'im ve bunun ne anlama geldiğini ve bunun temsil edebileceğini düşünüyorum.

King onun gergin bir broşür olduğunu itiraf etti, ancak ağırlıksızlığa ulaştığı anı dört gözle bekliyor.

“Sadece uzayda yüzmeyi ve bunun nasıl hissettirdiğini ve bunun neye benzediğini görmek için sabırsızlanıyorum” dedi.

Kalkıştan önce hala bazı pratik endişeleri olduğunu da sözlerine ekledi.

“Kendimi merak ederken buluyorum, 'Koltuktan çıktıktan ve etrafta yüzüyorsun?' Dedi King gülerek. “'Koltuğuna nasıl geri dönüyorsun? Geri yüzmek gibi mi?' Bunu eğitimde öğreneceğim ve biraz haysiyetle yüzmeye çalışacağım. “

Astrofizikçi Jackie Faherty, King ve Duthiers'a New York'taki Amerikan Doğa Tarihi Müzesi'nde görev sırasında bakacağı konusunda bir önizleme verdi.

Faherty, King'e dünyanın 62 mil yukarısında ne göreceğini söyledi. “Atmosferin daha ince, daha ince, daha ince ve sonra gökyüzünün kararmaya başlayacağı bir yüksekliğe ulaşacaksınız.”

Onunla uzaya getirmeyi planladığı küçük bir çantada King, aktris Drew Barrymore'dan, torununun en sevdiği susam sokak karakteri Tamir ve bir iş arkadaşının 7 yaşındaki kızı tarafından yapılan bir bileziğin doldurulmuş bir versiyonu olan aktris Drew Barrymore'dan bir madalyon paketledi.

Uzay uçuşu için destek

Bu haftanın başlarında, King özel bir İyi dilek ve tavsiyelerin bir videosunu içeren “Tablodan Konuşma” segmenti onun için. Erken gönderilen mesajlar ve tavsiye Eski NASA Roket Bilim Adamı ve Teknoloji Kurucusu Aktör Tom Hanks'tan Aisha BoweUzay uçuşu, “CBS Mornings” ailesi ve daha fazlasında King'e katılan.

En önemlisi, kızı Kirby, Will ve Oprah'a destek ve cesaretlendirmeleri için minnettarlığını dile getirdi.

“Üçünden herhangi biri 'Bunun iyi bir fikir olduğunu sanmıyorum' ya da 'Endişeliyim' dediyse, bunu yapmazdım. Ama hepsi benim için çok heyecanlı ve hevesliydi.”

Ancak, uzaya uçmak için aynı fırsat sunulursa, “Gideceğimi sanmıyorum,” Yay! Gitmelisin “” daha sonra eklenmesine rağmen nihayetinde destekleyici olurdu.

Genç torunları bile heyecanlarını gösterdiler.

“Luca 3, yani anlıyor.… Eylül ayında 4 yaşında olacak, bu yüzden Gaila'nın bir roket gemisine gittiğini ve gitmek istediğini biliyor.”

King, ona Gaila dediklerini açıkladı, Gayle ve Gaia'nın bir kombinasyonu, önündeki gerçeküstü an için uygun bir referans.

“Çünkü bu… Dünya Ana!… Bunu düşünmedim bile,” dedi gülerek.

King'in başkalarına mesajı

Büyük geri sayımdan önce, King basit bir mesaj paylaştı, başkalarının onu izlemesini umduğunu ve onunla anı yaşamanın gurur duyduğunu söyleyerek, “Bunu başardığımı bilmek, hayatlarının bir noktasında birine ilham verecek. Umarım bu.”

Başkalarını yıldızlara ateş etmeye teşvik eder.

“Tanrı sizin için kendiniz için hayal edebileceğinizden daha büyük bir rüya hayal edebilir. Aynı zamanda size bu yaşta neyin mümkün olduğunu anlatır.”

Uzay uçuşu nasıl izlenir

Pazartesi sabahı lansmanını CBS'de izleyebilir veya Haberler 7/7 ve Paramount+'da yayınlayabilirsiniz.

Löle öncesi kapsama alanı ve diğer en iyi hikayeler için hafta içi her gün 7-9: 00 saatleri arasında yayınlanan “CBS Mornings” i izleyin. “CBS Mornings” adlı özel kapsam, fırlatma penceresi saat 9: 30'da açılışla saat 9: 00'da başlar.

Daha

Kelsie Hoffman

Kelsie Hoffman, Haberler'un Büyüme ve Katılım Ekibi'nde bir itme ve platform editörüdür. Daha önce Hearst Television'ın Ulusal Masası ve Pennsylvania ve Virginia'da yerel bir TV muhabiri olarak çalıştı.