Tom Hanks, Bill Nye Science Guy ve diğerleri Mavi Origin Uzay Uçuşundan Önce Gayle King Luck Diliyor

QasiM

Global Mod
Global Mod
Tarihi sadece günlerce kaldı uzaya yolculuk Kadın liderliğindeki mavi orijin uzay uçuşunda “CBS Mornings” ev sahibi Gayle King duygusal bir gönderdi.

“CBS Mornings” ortak ev sahipleri Nate Burleson ve Tony Dokoupil, Kralı Salı günü özel bir “masanın konuşması” segmentiyle şaşırttı ve ünlülerden ve arkadaşlardan tavsiye ve iyi dileklerle dolu kısa bir video paylaştı.

“Bu, buradaki senaryoda değil,” diye yorumladı King, Dokoupil takımı “kaseti yuvarlamaya” yönlendirmeden önce.

King, yaklaşan görevden hala çok bunalmış olduğunu itiraf ederken, gerçekten heyecanlı olduğunu ve herkese tatlı sözler için teşekkür ettiğini söyledi. “Bu çok güzeldi! Bu gerçekten güzeldi. Teşekkür ederim, teşekkür ederim,” dedi videoyu izledikten sonra.

İşte 14 Nisan'da King'in destansı uzay yolculuğundan önce paylaştıkları özel mesajlara bir göz atın.

Ünlüler, TV sunucuları, eğitimciler ve daha fazlası

“Her şeyden önce, Gayle, rahatsız edebileceğinizi söyleyene kadar açılmayın,” diye tavsiye etti aktör Tom Hanks. “Mümkün olan en kısa sürede bir pencereye girin. Ve mümkün olduğunca uzun süre orada oyalan.”

“Bu bir ömür boyu macera. Daha önce hiç yapmadığınız bir şey ve bir daha asla yapmayacağın. Yolculuğu kucaklayın,” dedi “Star Trek” simgesi William Shatner, 2021'de uzaya seyahat etti.

Bilim eğitimcisi ve televizyon sunucusu Bill Nye, “Astronot olacaksın,” dedi. “İşte size güvenli bir yolculuk ve keşif sevincini diliyorum.”

Amerikan astrofizikçi Neil DeGrasse Tyson, “Kendini korkutuyorsanız, kusma, çünkü havada yüzecek ve herkesin saçına girecek ve bu kötü,” diye uyardı.

Emekli bir Amerikan profesyonel futbolcu olan Megan Rapinoe, “Bu vahşi, Gayle. Bu insanlara çok güveniyorsun. Ama sana güveniyoruz.” Dedi.

“İyi şanslar. Eve döndüğünüz anda beyninizi seçmek için sabırsızlanıyorum. Hoşçakal!” dedi oyuncu ve ev sahibi Drew Barrymore.

“Gayle, Space Mountain'a gidebiliriz. Sizi altı bayrağa götürebilirim ve bir roller coaster'a girebilir veya karnavala gidebilir ve bir roket gemisine binebilirsin,” dedi “Entertainment Tonight” ın ev sahibi Kevin Frazier.

“Sonsuzluk ve ötesine,” dedi “Entertainment Tonight” Nischelle Turner. “Gayle King için küçük bir adım, ABD gazetecileri için dev bir adım.”

“CBS Mornings” Ailesi

“Merhaba, Gayle! Gayle, uzaya gidiyorsun,” dedi Burleson. “Ve hatırla, gözlerini açık tut.”

Dokoupil, “Bu şeyi yapıp geri dönüp sadece sizin söyleyebileceğiniz bir hikaye anlatacaksın,” diye ekledi Dokoupil.

“Uzaya gidiyorsun ve sizin için çok heyecanlıyız,” diye ekledi “CBS Mornings” ev sahibi Vladimir Duthiers.

“Gayle, seninle çok gurur duyuyoruz. Bunun kolay olmadığını biliyorum, ama yapabilirsiniz. Seni seviyoruz. Orada bir resim çekin,” dedi “CBS Mornings Plus” ortak ev sahibi Adriana Diaz.

Astronotlar ve uzay gezginleri tavsiye sunar

“Seni ve ben uzaya binmek için bekleyemem,” dedi eski bir NASA roket bilimcisi ve teknoloji kurucusu Aisha Bowe, Bahamya mirasının Kral ile birlikte gitmesi için uzaya seyahat etmesi için ilk kişi olacak. “Tüm sistemler gidiyor. Lansman için geri sayım şimdi başlıyor.”

“Biraz gergin olduğunu biliyorum. Ben de öyleydim. Bu doğal. Vücudumuzu roketlere koyuyoruz,” dedi 2024'te Blue Origin'in yeni Shepard roketinde uzaya giden Emily Calandrelli.

Emekli bir astronot olan Senatör Mark Kelly, “Dünyayı uzaydan görmek inanılmaz,” dedi. “Uzaya gittikten sonra, hepimizin aldığı soruyu anlıyorsunuz: 'Uzaylı gördün mü?' Bu benim adımı Paul. “

Emekli Amerikan astronotu Scott Kelly, “Yolculuğun tadını çıkarın. Heyecan verici olmalı. Ve sana ve mürettebat arkadaşlarınıza iyi dileklerimle,” dedi.

“Deneyimin her mikrosaniyesini alın. Güzellik, huşu ve merak,” diye ekledi, dünyadaki herhangi bir Amerikalı veya herhangi bir kadından daha fazla zaman geçiren kıdemli astronot Peggy Whitson.

“Bu harika olacak. İnanılmaz. Bekleyebileceğiniz her şeyin ötesinde,” dedi ABC'nin “Günaydın Amerika” Michael Strahan, 2021'de Blue Origin'in yeni Shepard Rocket'inde yer alan Michael Strahan.

“CBS Mornings” ortak kapsamını izleyin Gayle King'in 14 Nisan Pazartesi günü CBS, Haberler 7/7 veya Paramount+'dan başlayarak Mavi Köken Roketinde Uzay Gezisi'ne ev sahipliği yapın. King, Katy Perry, Lauren Sánchez, Aisha Bowe, Amanda Nguyen ve Kerianne Flynn ile birlikte uzaya seyahat eden tarihi bir kadın uçuş ekibine katılıyor.

Daha

Analisa Novak

Analisa Novak, Haberler ve Emmy ödüllü “CBS Mornings” için bir içerik yapımcısıdır. Chicago merkezli, şov için canlı etkinlikleri ve özel röportajları kapsaması konusunda uzmanlaşmıştır. Analisa, Amerika Birleşik Devletleri Ordusu emektarıdır ve Quinnipiac Üniversitesi'nden stratejik iletişim alanında yüksek lisans derecesine sahiptir.