“CBS Mornings” ortak ev sahibi Gayle King, Blue Origin'in tarihi tüm kadın ekibinin bir parçası olarak uzaya gidiyor

QasiM

Global Mod
Global Mod
Gayle King patlamak üzere.

“CBS Mornings” ortak ev sahibi Perşembe günü, Blue Origin'in bir sonraki uzay sınırına uçuşu için mürettebatın bir parçası olarak açıklandı. Tüm kadınlardan oluşan tarihi uçuşun bu baharda piyasaya sürülmesi bekleniyor.

King'e göreve katılmak, gazeteci ve hayırsever Lauren Sánchez, eski NASA roket bilimcisi Aisha Bowe, sivil haklar aktivisti Amanda Nguyen ve film yapımcısı Kerianne Flynn pop süperstar Katy Perry olacak.

“CBS Mornings” eşliğinde Gayle King'e Katy Perry, Lauren Sánchez, Aisha Bowe, Amanda Nguyen ve Kerianne Flynn, tarihi tüm kadın misyonunda katılacak.

Bahar lansmanı, Blue Origin'in yeni Shepard programı için 11. insan uçuşunu kutlayacak.

Elli iki kişi, gezegenin atmosferini uzaydan ayıran bir nokta olarak kabul edilen Kármán hattına 62 mil yukarıda seyahat etmeyi zaten yaşadı. Önceki yeni Shepard yolcular arasında oyuncu William Shatner Ve Jeff Bezoshem Blue Origin hem de Amazon'un kurucusu.

“Aynı zamanda dehşete kapılmış ve heyecanlı olmayı nasıl açıklayacağımı bilmiyorum. Bir bebek teslim etmek için nasıl hissettiğim gibi,” dedi King “CBS Mornings”.

Yakın zamanda 70. doğum gününü kutlayan King, fırsatın hayatındaki yeni bir bölümü temsil ettiğini söyledi.

King, “Kendimi yeni maceralara açmak ve rahatlık alanımdan çıkmak istediğimi düşündüm.” Dedi.

Misyona başlamadan önce King, çocukları ve Oprah Winfrey ile danıştı.

“Kirby ve Will ve Oprah bununla iyiyken iyiydim,” dedi King. “Oprah'ın hayır diyeceğini düşündüm, hayır. 'Sanırım bunu yapmazsan, hepsi geri döndüğünde ve bunu yapma fırsatı bulduğunuzda, kendinizi tekmeleyeceksin.' Dedi. Haklı. “

Kasım ayında fırsatla yaklaşılan King, uzayın kenarına roket yapmanın tam olarak kova listesinde olmadığını söyledi.

“Bu asla benim hayalim değildi. Asla benim hayalim değildi,” dedi King. “Ve birisi dedi ki, belki yeni hayallere sahip olmalısın, Gayle.”

King ayrıca mürettebat üyeleri için hayranlık duyduğunu dile getirdi.

“Bu kadınlar çok kötü,” dedi. “Çok harika yaşam öyküleri var.”

Bazı korkulara sahip olmayı kabul etmesine rağmen, King kaldırmaya hazır olduğunu söyledi.

“Kendimi iyi hazırlıyorum. Mavi kökene, ne yaptıklarına inanıyorum” dedi. “Gerçekten heyecanlıyım ve aslında dört gözle bekliyorum.”

Daha